INCHIRIERE AUTOCARE Bucuresti

Data publicării: Martie 3, 2016
 • Locaţie: Bucuresti, Bucuresti

Inchiriere Autocare Turistice
Dacă nu puteți vizualiza acest Newsletter, click aici pentru varianta Online.


Inchiriere Autocare Turistice
» Companie de transport intern și internațional ROYAL TRIP din BUCURESTI cu experiență în domeniul transporturilor de persoane. » Dispunem de parc propriu de mașini cu asigurare si coordonatori de transport care pot comunica cu clienți din Romania cat si cu cei externi. » Firma noastra are o echipa competenta, flexibila si dinamica, permanent in contact cu partenerii sai, gata oricand in a va rezolva necesitatile de transport. » Alegand Inchiriere Autocare Turistice dispuneti de interlocutori responsabili care, datorita pregatirii si experientei acumulate, va pot da toate raspunsurile necesare pentru a organiza un transport de persoane sau a aplica o strategie de transport. » Firma noastra este specializata in transportul rutier de persoane, bazandu-se pe o retea extinsa de colaboratori interni si internationali. » Va punem la dispozitie AUTOCARE cu 47 - 49 – 55 locuri. » Inchiriere Autocare Turistice va ofera transporturi de persoane, inchirieri autocare la preturi accesibile.

» www.inchiriere-autocare-turistice.ro «


Autocar Scania


** Nr. locuri: 55 + 1 + 1 / sistem audio, dvd, 2 monitoare / scaune rabatabile / clima

» NATIONAL: de la 4,3 lei / km + 3% minim 200 km / zi » INTERNATIONAL: de la 1 euro / km minim 250 km/ ziAutocar Mercedes


** Nr. locuri: 47 + 1 + 1 / sistem audio, dvd, 2 monitoare / scaune rabatabile / clima

» NATIONAL: de la 4,4 lei / km + 3% minim 200 km/ zi » INTERNATIONAL: de la 1,10 euro / km minim 250 km/ ziUrmăriți-ne pe:Date de contact Inchiriere Autocare:
» Website: www.inchiriere-autocare-turistice.ro» Email: office.inchiriereautocare@gmail.com» Tel. Telekom: +40767345090 » Tel. Vodafone: +40733837771
WebSite: www.royaltrip.ro
Cuvinte Cheie: inchiriere autocare,Rent-a-bus
Vote
Result 1 votes

Contactează vânzătorul Distribuie

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • Transport colete Anglia Romania, de la usa la usa
  Transport - Bucuresti (Bucuresti) - Februarie 9, 2016

  Din 2007 asiguram transport international profesionist de colete, gabaje, pachete, mobila, marfa paletizata intre Marea Britanie si Romania. Oriunde de la usa la usa, logistica complexa, sistem online, tracking expedieri, call center, ieftin si rapid...

 • Bursa de Marfa - Transportatori
  Transport - Bucuresti (Bucuresti) - Ianuarie 6, 2016

  Oamenii din spatele BursaDeMarfa.com, am creat aceasta platforma pentru a usura, intr-un oarecare mod, munca persoanelor care au nevoie de transportatori pentru diferite obiecte sau invers.

 • Debarasare si transport moloz si gunoi
  Transport - Bucuresti (Bucuresti) - Noiembrie 7, 2015

  Evacuare si transport moloz, gunoi si mobila veche. Transport moloz in Bucuresti si Ilfov. Transport moloz in orice sector din Bucuresti si Ilfov. Transportam moloz la saci sau la container cu masini si personal calificat. Disponibil 7 din 7.

Web Design Personalizat pentru afacerea ta!

saWeb Design Personalizat

 

© 2015 Catalog Servicii. All rights reserved. Designed by CatalogServicii.com