Inchirieri Autocar Bucuresti

Data publicării: Martie 2, 2017
 • Locaţie: Berceni, Bucuresti, Bucuresti

Va oferim spre inchiriere o gama larga de autocare si microbuze pentru deplasari in tara si strainatate, transfer aeroport - hotel, hotel - aeroport, tur de oras. Punem la dispozitia grupurilor organizate oricare dintre autovehiculele noastre pentru transport intern sau orice destinatie din Europa. Tarife: Tarif/km national: incepand de la 0.8 eur/km in functie de tipul autocarului, numarul de km, traseu, nr. de zile, etc. Tarif/km international: incepand de la 0.85 eur/km (TVA inclus) in functie de tipul autocarului, numarul de km, tari tranzitate, traseu, numar de zile, etc. *NOTA: preturile de mai sus sunt informative si negociabile in functie de fiecare cursa in parte. Tel: +40 767 345 090 transport@royaltrip.ro


Cuvinte Cheie: Inchirieri autocare, autocare de inchiriat, inchiriere autocare,transport persoane
Vote
Result 1 votes

Contactează vânzătorul Distribuie

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • Taxi Elegance Bucuresti | Taxi Premium si Business
  Transport - Bucuresti (Bucuresti) - Septembrie 17, 2016

  Servicii taxi Bucuresti, transferuri de aeroport si inchirieri auto cu sofer, Premium si Business numai cu masini Mercedes-Benz. Fiecare vehicul detine aparat POS (Point of Sale) pentru plata calatoriilor.

 • Transport pisici Germania
  Transport - Bucuresti (Bucuresti) - Septembrie 12, 2016

  Suntem o companie autorizata pentru transportul national si international al animalelor de companie, inclusiv a pisicilor. Functionam conform legislatiei romanesti si europene si respectam cele mai inalte exigente in domeniu pentru transportul pisici...

 • Inchirieri auto Otopeni
  Transport - Bucuresti (Bucuresti) - August 10, 2016

    Va punem la dispozitie servicii de rent a car Bucuresti si rent a car Otopeni la cele mai avantajoase preturi.Livrare gratuita in Bucuresti si Otopeni!

Web Design Personalizat pentru afacerea ta!

saWeb Design Personalizat

 

© 2015 Catalog Servicii. All rights reserved. Designed by CatalogServicii.com